Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy 2018 December 14-től a webshopon leadott megrendeléseket csak 2019 Január 12-ét követően tudjuk teljesíteni.
Megértésüket köszönjük.

B & C, Exact 150, Atoll, M

T-shirt | B & C, Exact 150, Atoll, M
1.443 HUF Nettó: 1.136 HUF
Menny.: Kosárba
Megtekintve: 179 Cikkszám: 150423144
Készlet: 4793 db, Szállítási határidő: nap
Leírás ·145 g/m² ·100% fésült, gyűrűsfonású jersey pamut (Ash: 99% pamut, 1% viszkóz) (Sport grey: 85% pamut, 15% viszkóz) ·dupla, 1x1 bordás kötésű nyakkivágás elasztánnal ·nyakmegerősítő ·bővebb fazon ·körkötött anyag.
Vásárlási Tájékoztató A Limegift Zrt. reklámajándék webáruházban megrendelt, hazai raktáron levő termékeket átlagosan 2-5 munkanapon belül kiszállítjuk a rendelés során megadott címre, vagy személyesen átadjuk telephelyünkön. A raktárkészlet információ a termékár alatt található. A legtöbb termék esetében a minimális rendelési mennyiség 1 db - amennyiben a minimális rendelési mennyiségre vonatkozóan ettől eltérő mennyiség került feltüntetésre, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon az alábbi címen. Konkrét reklámtárggyal, vagy egyéb termékkel kapcsolatos kérdés, vagy általános érdeklődés esetében írjon nekünk emailt az info@limegift.hu címre, hogy kérdését, kérését mielőbb megválaszolhassuk!Amennyiben egy adott vállalat, vagy cég képviseletében érdeklődik termékeink iránt, reklámajándékokkal kapcsolatos igényei legpontosabb felmérése és kiszolgálása érdekében küldje el ajánlatkérését, érdeklődését az alábbi email címünkre: info@limegift.hu. Felmerülő igényére igyekszünk 1 munkanapon belül válaszolni!