Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy 2018 December 14-től a webshopon leadott megrendeléseket csak 2019 Január 12-ét követően tudjuk teljesíteni.
Megértésüket köszönjük.

Citrompalack, kék/kék

Reklámajándék | Citrompalack, kék/kék
4.699 HUF Nettó: 3.700 HUF
Menny.: Kosárba
Megtekintve: 54 Cikkszám: P436.085
Készlet: 0 db, Szállítási határidő: 4-6 nap nap
Leírás Divatos 650ml-es vizespalack citrom vagy lime gyümölcstartóval. Könnyen kivehető így italunkhoz egyszerűen adagolhatunk vitaminokat illetve különféle ízesítéseket. Rozsdamentes acél fedél, tritán palacktest, PP alj. BPA (biszfenol) mentes.
Vásárlási Tájékoztató A Limegift Zrt. reklámajándék webáruházban megrendelt, hazai raktáron levő termékeket átlagosan 2-5 munkanapon belül kiszállítjuk a rendelés során megadott címre, vagy személyesen átadjuk telephelyünkön. A raktárkészlet információ a termékár alatt található. A legtöbb termék esetében a minimális rendelési mennyiség 1 db - amennyiben a minimális rendelési mennyiségre vonatkozóan ettől eltérő mennyiség került feltüntetésre, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon az alábbi címen. Konkrét reklámtárggyal, vagy egyéb termékkel kapcsolatos kérdés, vagy általános érdeklődés esetében írjon nekünk emailt az info@limegift.hu címre, hogy kérdését, kérését mielőbb megválaszolhassuk!Amennyiben egy adott vállalat, vagy cég képviseletében érdeklődik termékeink iránt, reklámajándékokkal kapcsolatos igényei legpontosabb felmérése és kiszolgálása érdekében küldje el ajánlatkérését, érdeklődését az alábbi email címünkre: info@limegift.hu. Felmerülő igényére igyekszünk 1 munkanapon belül válaszolni!