Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü

Vásárlási tájékoztató

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ

 • Személyes átvétel - INGYENES

  Átvétel a telephelyen: 1151 Budapest, Székely Elek út 11. M3 logisztika park, 51-es raktár
  munkanapokon 8.30-15.00 óra között

 • Futárszolgálat
  - 50.000 Ft + ÁFA alatt: 1890 Ft + ÁFA
  - 50.000 Ft + ÁFA felett: ingyenes
   
 • Futárpostai szolgáltatás választása esetében az átvétel helyszínén utánvéttel vagy banki előreutalással vagy online bankkártyás fizetéssel történik meg a vásárlás.

A vállalkozó a fentebb meghatározott szállítási költségtől eltérhet, amennyiben a megrendelt szolgáltatások vagy áruk nagy mennyiségéből, vagy más egyéb, a szállítási árat befolyásoló körülményből adódóan a meghatározott szállítási költségen nem lehet a termékek igény szerinti szállítását megoldani.

Vállalkozó a megrendelt szolgáltatásokban vagy árukban bekövetkezett olyan károkért, amelyek a szállítást követően a megrendelőnél (szerződött félnél) a szállítást követően következtek be, nem tartozik felelősséggel.

Minden egyéb, a szállítást érintő kérdésekben a vállalkozó www.limegift.hu weboldalán közzétett, érvényes Általános Szerződési Feltételei, továbbá a hatályos Ptk. szabályai az irányadók.

Emblémázatlan termékek esetében a szállítás várható ideje 4-6 munkanap.

FIZETÉSI INFORMÁCIÓ

 • Utánvét

  Futárpostai szolgáltatás választása esetében az átvétel helyszínén készpénzben történik a fizetés.

 • Bankkártya

  A webáruházban ügyfeleinknek lehetőségük van a leadott megrendelések bankkártyával történő kifizetésére. A bankkártyás fizetés révén kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban.

  A megrendelt terméket a végösszeg beérkezése után adjuk át a futárszolgálatnak vagy telephelyünkön is átveheti személyesen.

 • Banki előreutalás

  A megrendelt terméket a végösszeg átutalása és beérkezése után adjuk át a futárszolgálatnak vagy telephelyünkön is átveheti személyesen.