Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy 2018 December 14-től a webshopon leadott megrendeléseket csak 2019 Január 12-ét követően tudjuk teljesíteni.
Megértésüket köszönjük.

Hangszóró sörnyitóval, fekete

Reklámajándék | Hangszóró sörnyitóval, fekete
4.826 HUF Nettó: 3.800 HUF
Menny.: Kosárba
Megtekintve: 30 Cikkszám: P326.681
Készlet: 0 db, Szállítási határidő: 4-6 nap nap
Leírás Tegye színesebbé hétvégi programját vagy péntek estéjét barátai körében ezzel a bluetooth hangszóróval. Egy feltöltéssel akár 4 órán keresztül is hallgathat zenét 10 méteres hatókörzeten belül, a beépített sörnyitó pedig az összejövetel alatt elfogyasztott italok kinyitását teszi lehetővé. 4.1-es bluetooth és 2W-os hangszóró metál rácsozással és szilikon tok testtel. Rendelkezik továbbá egy 250 mAh akkumulátorral és hívásofgadás gombbal, kihangosító funkcióval a bejövő hívások megválaszolására.
Vásárlási Tájékoztató A Limegift Zrt. reklámajándék webáruházban megrendelt, hazai raktáron levő termékeket átlagosan 2-5 munkanapon belül kiszállítjuk a rendelés során megadott címre, vagy személyesen átadjuk telephelyünkön. A raktárkészlet információ a termékár alatt található. A legtöbb termék esetében a minimális rendelési mennyiség 1 db - amennyiben a minimális rendelési mennyiségre vonatkozóan ettől eltérő mennyiség került feltüntetésre, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon az alábbi címen. Konkrét reklámtárggyal, vagy egyéb termékkel kapcsolatos kérdés, vagy általános érdeklődés esetében írjon nekünk emailt az info@limegift.hu címre, hogy kérdését, kérését mielőbb megválaszolhassuk!Amennyiben egy adott vállalat, vagy cég képviseletében érdeklődik termékeink iránt, reklámajándékokkal kapcsolatos igényei legpontosabb felmérése és kiszolgálása érdekében küldje el ajánlatkérését, érdeklődését az alábbi email címünkre: info@limegift.hu. Felmerülő igényére igyekszünk 1 munkanapon belül válaszolni!