Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy 2018 December 14-től a webshopon leadott megrendeléseket csak 2019 Január 12-ét követően tudjuk teljesíteni.
Megértésüket köszönjük.

Kustom Kit, Augusta Premium Polo Shirt, Black, 4XL

Póló | Kustom Kit, Augusta Premium Polo Shirt, Black, 4XL
9.835 HUF Nettó: 7.744 HUF
Menny.: Kosárba
Megtekintve: 41 Cikkszám: 563111019
Készlet: 22 db, Szállítási határidő: nap
Leírás ·210 g/m2 ·100% pamut ·1x1 síkkötéses bordázott gallér ·nyakmegerősítés ·félhold alakú nyaktoldás ·ferdén vágott gombolópánt ·hosszított hátsó rész ·oldalt sliccelt ·pótgomb ·szövött címke.
Vásárlási Tájékoztató A Limegift Zrt. reklámajándék webáruházban megrendelt, hazai raktáron levő termékeket átlagosan 2-5 munkanapon belül kiszállítjuk a rendelés során megadott címre, vagy személyesen átadjuk telephelyünkön. A raktárkészlet információ a termékár alatt található. A legtöbb termék esetében a minimális rendelési mennyiség 1 db - amennyiben a minimális rendelési mennyiségre vonatkozóan ettől eltérő mennyiség került feltüntetésre, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon az alábbi címen. Konkrét reklámtárggyal, vagy egyéb termékkel kapcsolatos kérdés, vagy általános érdeklődés esetében írjon nekünk emailt az info@limegift.hu címre, hogy kérdését, kérését mielőbb megválaszolhassuk!Amennyiben egy adott vállalat, vagy cég képviseletében érdeklődik termékeink iránt, reklámajándékokkal kapcsolatos igényei legpontosabb felmérése és kiszolgálása érdekében küldje el ajánlatkérését, érdeklődését az alábbi email címünkre: info@limegift.hu. Felmerülő igényére igyekszünk 1 munkanapon belül válaszolni!