Ajánlatkérés

Tisztelt Ügyfelünk, a kiválasztott termék egyedi igények alapján kerül árazásra, így kérem adja meg az ajánlatkészítéshez szükséges termékjellemzőket, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot ajánlatkérést illetően!

Név: Email cím:
Amennyiben bizonytalan kérését illetően, hívja bártran ügyfélszolgálatunkat Hétfőtől-Péntekig 9:00-17:00 között, hogy kérdését minél előbb megválaszolhassuk! Limegift Zrt.

Céginformáció

Kedves Ügyfelünk!

 

Vállalatunk azért jött létre, hogy magas szolgáltatási színvonalon kínáljon minőségi reklám- és ajándéktárgyakat illetve promóciós eszközöket ügyfelei számára.

 

Az elmúlt évek kitartó munkájának köszönhetően vállalatunk Magyarország egyik legmeghatározóbb reklám- és ajándéktárgyakat forgalmazó vállalkozásává nőtte ki magát – sikereinkben osztozunk partnereinkkel, akiknek továbbra is a megszokott szakmai színvonalon kínáljuk szolgáltatásainkat. Célunk, hogy munkánkkal növeljük ügyfeleink kommunikációs tevékenységének hatékonyságát, piaci értékét. Igyekszünk a felmerülő igényeket a lehető leggyorsabban és legpontosabban kielégíteni.

 

Meggyőződésünk, hogy idővel az Ön üzleti sikereihez is hozzájárulhatunk.

 

Cégünk Vecsésen, a Födfém ipari parkban található meg az alábbi megközelíthetőséggel:

 

 

 

Limegift Zrt.