Ajánlatkérés

Tisztelt Ügyfelünk, a kiválasztott termék egyedi igények alapján kerül árazásra, így kérem adja meg az ajánlatkészítéshez szükséges termékjellemzőket, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot ajánlatkérést illetően!

Név: Email cím:
Amennyiben bizonytalan kérését illetően, hívja bártran ügyfélszolgálatunkat Hétfőtől-Péntekig 9:00-17:00 között, hogy kérdését minél előbb megválaszolhassuk! Limegift Zrt.

Emblémázás

Vállalatunk az általunk forgalmazott vagy ügyfeleink által leadott reklám- és ajándéktárgyak emblémázását igény szerint elkészíti. Termékeink többsége széles és színes emblémázási lehetőséget rejt.

 

Az alkalmazott emblémázási technológiától függetlenül a feliratozás nélkülözhetetlen kelléke az emblémák vektorgrafikus, digitális rajza (a felhasználható fájlok kiterjesztései: ai, cdr, eps). Amennyiben ezen vektorrajzok nem állnak rendelkezésre, úgy grafikai stúdiónk azt igény szerint és grafikai munkadíj felszámításának fejében elkészíti az Ön és cége számára.

 

Az emblémázott reklámjándék csak akkor tölti be funkcióját, ha az méltóképpen viseli cége emblémáját, képviseli az ajándékozót. Az Ön kapcsolattartójának felkészültsége mellett erre nyújt garanciát az emblémázott minta készítésének lehetősége.

 

Az emblémázás árát minden esetben meghatározza az emblémázás technológiája, a nyomatok és színek valamint a feliratozandó termékek száma. Mivel ezen kalkuláció igen összetett és termék-, illetve embléma specifikus, erről aktuálisan tájékoztatja Önt értékesítőnk.