Ajánlatkérés

Tisztelt Ügyfelünk, a kiválasztott termék egyedi igények alapján kerül árazásra, így kérem adja meg az ajánlatkészítéshez szükséges termékjellemzőket, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot ajánlatkérést illetően!

Név: Email cím:
Amennyiben bizonytalan kérését illetően, hívja bártran ügyfélszolgálatunkat Hétfőtől-Péntekig 9:00-17:00 között, hogy kérdését minél előbb megválaszolhassuk! Limegift Zrt.

Grafikai tervezés

Ügyfeleink részére díjmentes grafikai szolgáltatást nyújtunk abban az esetben, ha megfelelő, vektorgrafikus formátumban ( cdr., ai., eps. ) a színeket Pantone kód megjelölésével küldik meg részünkre a logókat, feliratokat, emblémákat. Ez esetben a díjmentesség kiterjed a látványterv elkészítésére egy kiválasztott termékre, illetve azok módosítása egy munka esetén maximum 6 alkalommal.

 

Ha a megrendelő nem biztosítja a látványtervek elkészítéséhez szükséges vektorgrafikus állományokat, a látványtervezéshez 6.000 Ft / óra munkadíjat számítunk fel az adott munka bonyolultságától függően, mely a megrendelés teljesítésével együtt kerül kiszámlázásra.

 

Abban az esetben, ha megrendelő megrendelt grafikai tervek után eláll a rendelésétől, a grafikai költség kiszámlázásra kerül. Amennyiben a megrendelő a díjmentes tervezés kereteit átlépi (6 módosítás), 2 óra grafikai munkadíjat számolunk fel.