Ajánlatkérés

Tisztelt Ügyfelünk, a kiválasztott termék egyedi igények alapján kerül árazásra, így kérem adja meg az ajánlatkészítéshez szükséges termékjellemzőket, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot ajánlatkérést illetően!

Név: Email cím:
Amennyiben bizonytalan kérését illetően, hívja bártran ügyfélszolgálatunkat Hétfőtől-Péntekig 9:00-17:00 között, hogy kérdését minél előbb megválaszolhassuk! Limegift Zrt.

Hőszublimáció

Az eljárás során a speciális szublimációs festéket hőtranszfer nyomással juttatják a poliészter, polimer vagy polimerrel bevont anyagokba, a megfelelő hőmérséklet mellett.

 

Két további fontos tényező a nyomási idő és erő. A három tényező megfelelő kombinációja teszi lehetővé, hogy a festék szilárd halmazállapotúból gázzá váljon és behatoljon a polimer pórusai közé. Az anyag lehűlésével a pórusok összezáródnak és a gázból ismét szilárd halmazállapotúvá vált festék egy tartós, szinte fotóminőségű, sérülés-álló nyomatot biztosít.

 

Természetes és bevonattal nem rendelkező felületekre ez az eljárás nem alkalmazható (a bevonat adja a pórusokat, ahová begőzölög a festék).