Ajánlatkérés

Tisztelt Ügyfelünk, a kiválasztott termék egyedi igények alapján kerül árazásra, így kérem adja meg az ajánlatkészítéshez szükséges termékjellemzőket, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot ajánlatkérést illetően!

Név: Email cím:
Amennyiben bizonytalan kérését illetően, hívja bártran ügyfélszolgálatunkat Hétfőtől-Péntekig 9:00-17:00 között, hogy kérdését minél előbb megválaszolhassuk! Limegift Zrt.

Mintaraktár

Katalógusainkban található termékeink jelentős részéből ügyfeleink számára is elérhető mintaraktárat tartunk fenn.

 

Mintarendelés esetén, a mintaraktáron levő mintákból, emblémázás igénye nélkül 14 napra biztosítunk mintát térítésmentesen. A mintakiadást követően, 14 nap elteltével a kiadott minták visszaküldéséről a megrendelőnek saját költségére kell gondoskodnia.

 

 

 

 

A visszaküldött mintákat csak akkor áll módunkban visszavenni, ha azok az eredeti csomagolásukban, sérülésmentesen kerülnek vissza a Limegift Zrt.-hez. A megrendelt textilmintákat higiéniai okokból kifolyólag csak térítés ellenében tudjuk biztosítani.

 

Azon mintákat, amelyek mintaraktáron nem elérhetők, ügyfeleink részére térítés ellenében tudjuk biztosítani. A mintaraktáron elérhető termékeket illetően érdeklődjenek kollégáinknál.

 

Egyedi gyártású termékminta: 


Egyedi gyártású termékmintát csak a minta ellenértékének megfizetése mellett tudunk ügyfeleink részére biztosítani. Az egyedi gyártású termékminták esetében a mintakészítési idő és a mintaköltség nagyban függ a megrendelt minta jellegétől.

 

Emblémázott minta: 


Emblémázott mintákat csak térítés ellenében tudunk biztosítani.

 

 

Mintaigényléssel kapcsolatos további információért kérem forduljon kollégáinkhoz bizalommal!