Ajánlatkérés

Tisztelt Ügyfelünk, a kiválasztott termék egyedi igények alapján kerül árazásra, így kérem adja meg az ajánlatkészítéshez szükséges termékjellemzőket, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot ajánlatkérést illetően!

Név: Email cím:
Amennyiben bizonytalan kérését illetően, hívja bártran ügyfélszolgálatunkat Hétfőtől-Péntekig 9:00-17:00 között, hogy kérdését minél előbb megválaszolhassuk! Limegift Zrt.

Szállítási információk

 

A Limegift Zrt. (1181 Budapest, Üllői út 431., adószám: 25734100-2-43, továbbiakban mint Vállalkozó) a tevékenysége során a hozzá leadott megrendelések tekintetében az alábbi, legfontosabb elveket érvényesíteni a megrendelt áruk szállításával kapcsolatosan:

 

1. A webshopon leadott megrendelések esetében a vállalkozó által felszámított szállítási díj  1500 Ft + ÁFA.

 

2. Vállalkozó az 1. pontban meghatározott értéktől eltérhet, amennyiben a megrendelt szolgáltatások vagy áruk nagy mennyiségéből, vagy más egyéb, a szállítási árat befolyásoló körülményből adódóan az 1. pontban meghatározott szállítási költségen nem lehet a termékek igény szerinti szállítását megoldani.

 

3. Vállalkozó a megrendelt szolgáltatásokban vagy árukban bekövetkezett olyan károkért, amelyek a szállítást követően a megrendelőnél (szerződött félnél) a szállítást követően következtek be, nem tartozik felelősséggel.

 

4. Minden egyéb, a szállítást érintő kérdésekben, a vállalkozó www.limegift.hu weboldalán közzétett, érvényes Általános Szerződési Feltételei, továbbá a hatályos Ptk. szabályai az irányadók.

 

 

Kelt: Budapest, 2015. 03. 02.

Limegift Zrt.