Ajánlatkérés

Tisztelt Ügyfelünk, a kiválasztott termék egyedi igények alapján kerül árazásra, így kérem adja meg az ajánlatkészítéshez szükséges termékjellemzőket, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot ajánlatkérést illetően!

Név: Email cím:
Amennyiben bizonytalan kérését illetően, hívja bártran ügyfélszolgálatunkat Hétfőtől-Péntekig 9:00-17:00 között, hogy kérdését minél előbb megválaszolhassuk! Limegift Zrt.

Tamponnyomás

A leggyakrabban alkalmazott emblémázási technológia. Előnye, hogy nagyobb mennyiségű terméken is gyorsan és költséghatékonyan lehet emblémát elhelyezni – ezért ez az egyik leggazdaságosabb eljárás.

 

A tamponnyomást főként sík és egyenes felületen alkalmazzuk. A technológiának méretbeli korlátai vannak, 70 x 70 mm-nél nagyobb nyomási méretben nem alkalmazható.

 

Szerszáma a klisé (egy fém lap), melyre a kívánt grafikát digitális technikával helyezik el. A nyomatot a klisé segítségével egy szilikon tampon helyezi rá a termékre. A legtöbb termékre több színnel is lehet nyomtatni ezzel a technológiával. A színek számának megfelelő mennyiségű klisét kell készíteni az emblémázáshoz.

 

Alkalmazható műanyag, fém, fa és üveg felületeken.