Ajánlatkérés

Tisztelt Ügyfelünk, a kiválasztott termék egyedi igények alapján kerül árazásra, így kérem adja meg az ajánlatkészítéshez szükséges termékjellemzőket, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot ajánlatkérést illetően!

Név: Email cím:
Amennyiben bizonytalan kérését illetően, hívja bártran ügyfélszolgálatunkat Hétfőtől-Péntekig 9:00-17:00 között, hogy kérdését minél előbb megválaszolhassuk! Limegift Zrt.

Távol-keleti beszerzés

 

Ügyfeleink és a piac igényeihez igazodva cégünk 2009 óta foglalkozik professzionális, közvetlen távol—keleti beszerzéssel. Nagyfokú tapasztalattal rendelkezünk az egyedi ötletek megvalósításában, szem előtt tartva a költséghatékonyságot. 

 

Ezt a szolgáltatásunkat azon partnereinknek ajánljuk, akik elegendő idővel rendelkeznek ahhoz, hogy a megálmodott termékek közvetlen a távol-keleti gyártónál állítassuk elő – cserébe jelentős megtakarítást, ötletes megoldásokat ígérünk. 

 

Ma már a piac átrendeződésével nem feltétlen kell nagy mennyiségekben gondolkodni, hogy ügyfeleink élhessenek a távol-keleti beszerzés adta lehetőségekkel. A legegyszerűbb termékcsoporttól (pl. tollak, kulcstartók, hagyományos pendrive-ok) az egyedileg tervezett formájú, anyagú és funkciójú termékekig vállaljuk a beszerzést – kezdve az árajánlattól, a gyártáson és a vámügyintézésen át, a termék leszállításáig.

 

A folyamat során a meglévő gyártói kapcsolatainkat fehasználva – vagy éppen új forrásokat keresve és versenyeztetve – választjuk ki a feladat végrehajtásához legalkalmasabb gyártót. 


Az adott projekt igényeihez igazodva a megrendelt termékek légi, vagy hajós szállítás útján kerülnek Magyarországra. 

 

Amennyiben lehetősége nyílik rá, azt javasoljuk, hogy éljen ezzel a lehetőséggel, hiszen kis előrelátással komoly költségeket megtakarítva, illetve kreatív ötleteket megvalósítva tudunk a segítségükre lenni!