Ajánlatkérés

Tisztelt Ügyfelünk, a kiválasztott termék egyedi igények alapján kerül árazásra, így kérem adja meg az ajánlatkészítéshez szükséges termékjellemzőket, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot ajánlatkérést illetően!

Név: Email cím:
Amennyiben bizonytalan kérését illetően, hívja bártran ügyfélszolgálatunkat Hétfőtől-Péntekig 9:00-17:00 között, hogy kérdését minél előbb megválaszolhassuk! Limegift Zrt.

Transzfernyomás

A szitanyomás egy speciális fajtája, ahol a kívánt nyomat előbb egy speciális papírhordozóra kerül fel, majd e hordozó segítségével viszik azt fel a termékre. A terméket az emblémát hordozó transzferpapírral együtt egy hőalagúton vezetik keresztül. A nyomat a hő hatására kerül a termékre.

 

Főként akkor használjuk ezt a technológiát, ha a szitanyomás nem kivitelezhető egy adott terméken annak különleges felületi tulajdonságai miatt (pl: gyöngyvászon anyagú táskák, pique szövésű pólók, stb…), továbbá olyan esetekben, ahol a termék esetleges mélyebb alapszíne „elviheti” szitanyomásnál a kívánt színeket.

 

 Szerszáma a szita. Ez a technika kiválóan alkalmas részlet gazdag, sokszínes, aprólékos grafikák megjelenítésére – akár durvább felületeken is.