Ajánlatkérés

Tisztelt Ügyfelünk, a kiválasztott termék egyedi igények alapján kerül árazásra, így kérem adja meg az ajánlatkészítéshez szükséges termékjellemzőket, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot ajánlatkérést illetően!

Név: Email cím:
Amennyiben bizonytalan kérését illetően, hívja bártran ügyfélszolgálatunkat Hétfőtől-Péntekig 9:00-17:00 között, hogy kérdését minél előbb megválaszolhassuk! Limegift Zrt.

Vakdombor nyomás

Az eljárás során a kívánt nyomatot egy fémszerszám segítségével viszik fel a felületre. A szerszámot vésetnek nevezzük, melynek anyaga általában vörösréz.

 

A dombornyomás főként bőr és műbőr termékek emblémázásakor alkalmazott eljárás. Hasonlóan a lézergravírozáshoz, ez sem színes nyomási technológia – a termék alapszíne adja a nyomat színét, ami, mintegy belemélyesztve jelenik meg annak felületén.

 

A véset magas hőmérsékleten nagy nyomás hatására nyomódik bele a felületbe – így leképezve a várt mintát. Nem lehetnek nagyon vékony vonalak, kicsi pontok a grafikában, ezeket ugyanis nem képes a technológia megjeleníteni.

 

A végeredmény egy vonzó, exkluzív és időtálló embléma a terméken.