Ajánlatkérés

Tisztelt Ügyfelünk, a kiválasztott termék egyedi igények alapján kerül árazásra, így kérem adja meg az ajánlatkészítéshez szükséges termékjellemzőket, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot ajánlatkérést illetően!

Név: Email cím:
Amennyiben bizonytalan kérését illetően, hívja bártran ügyfélszolgálatunkat Hétfőtől-Péntekig 9:00-17:00 között, hogy kérdését minél előbb megválaszolhassuk! Limegift Zrt.

Vásárlási tájékoztató

A Limegift Zrt. weboldalán történő vásárlásokhoz kapcsolódó vásárlási tájékoztató:

 

Szállítási Feltételek:

 

1. A Limegift Zrt. weboldalán megrendelt termékek esetében a megrendelőknek lehetőségük van a terméket személyes átvétel útján a Limegift Zrt. 2220 Vecsés, Dózsa György út 86. 'C' épület alatti telephelyén átvenni, ez esetben a Limegift Zrt. nem számít fel szállítási költséget. 

2. A megrendelt termékek vonatkozásában a megrendelők kérhetnek futárpostai kézbesítést. A futárpostai kézbesítés díja a termékek kosárban történő elhelyezésekor kerül kiírásra, annak minimális értéke 1500 Ft + ÁFA, amely a megrendelt mennyiségtől függően változhat.

 

Fizetési Feltételek:

 

1. A Limegift Zrt. weboldalán keresztül leadott megrendelések készpénzben, utánvéttel, vagy bankkártyás fizetéssel teljesíthetők. Halasztott fizetésre céges / vállalkozói megrendelők esetében egyedi árajánlatkérés alapján, nagyobb mennyiség esetében van lehetőség.

2. Fizetési módok a webáruházon keresztül történő vásárlások esetében:

- Készpénz: az aru átvételekor, számla ellenében a Limegift Zrt. 2220 Vecsés, Dózsa György út 86. 'C' épület  szám alatti telephelyén.

- Utánvét: futárpostai szolgáltatás választása esetében az átvétel helyszínén történik a fizetés.

- Bankkártya: webáruházban a ügyfeleiknek lehetőségük van a leadott megrendelések bankkártyával történő kifizetésére. A bankkártyás fizetés révén kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése majd a fizetési oldalon a bankkártyás fizetés (PayPal) választását követően    Önt a Paypal weblapjára irányítjuk, ahol a Paypal által használt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Megrendeléskor annyi teendője van, hogy a fizetési mód kiválasztásánál a "Paypal" feliratra kattintsanak, majd a PayPal fizetési szerverén a kártya számát,  lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A Paypal a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el. A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.A PayPal a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes feljegyezni. Sikertelen tranzakció esetén a PayPal rendszere hibaüzenetben közli a hiba okát.

 

Garancia, jótállás:

 

A Limegift Zrt. a kötelező Erurópai Uniós és hazai szabályozásnak eleget téve lehetőséget biztosít arra, hogy a megrendelt termékeket a megrendelő 14 napon belül a Limegift Zrt. részére visszaküldje, és a termék megfizetett vételárának visszatérítését kérje, amennyiben a megrendelt termékeket megrendelő eredeti állapotban és sérülésmentesen visszajuttatja a Limegift Zrt 2220 Vecsés, Dózsa György út 86. 'C' épület cím alatti telephelyére.

A fentiektől eltérő hibás teljesítésből, vagy egyéb okból eredő garancilis igények érvényesítésére megrendelőink az alábbi felületen keresztül jelezhetik igényeiket: http://limegift.hu/index.php?route=account/return/insert

A fent leírtakkal kapcsolatos kérdés esetében keresse ügyfélszolgálatunkat bizalommal!

Limegift Zrt.